Omschrijving

Hiermee wordt een gebruiker via de webservice worden aangemaakt. API token bepaalt al de organisatie. Bij succesvol aanmaken wordt er een email met wachtwoord verzonden.

Velden:
api-token: Unieke sleutel die de organisatie toegang geeft tot de webservice

email: Login naam van de gebruiker

name: Naam van de gebruiker

active: Is de gebruiker actief, keuze uit true/false

administrator: Heeft de gebruiker beheerder rechten, keuze uit true/false

viewonly: Heeft de gebruiker alleen inzage rechten, keuze uit true/false

URL:

https://tf1.tablet-forms.nl/NFMaps/ApplicationUsers/CreateXML

XML:

<Users-CreateXML api_token="94ea5d2511277e9e13fcbcf91746d4" >

<User email="user_1@DemoOrg.nl" name="User 1" active="true" administrator="false" viewonly="false"  />

</Users-CreateXML>

Response:

<a success="Succes"  />