Omschrijving

Locatie aanmaken met nieuw document voorzien van variabele gegevens.

Velden:

api-token: Unieke sleutel die de organisatie toegang geeft tot de webservice

create_output: Als deze op true staat wordt er direct ook output aangemaakt en wordt er een workflow gestart. Keuze uit true en false

mapid: ID nummer van de kaart in Tablet Forms Maps

title: Naam van de locatie

latitude: Breedtegraad

longitude: Lengtegraad

completedname: Naam van de medewerker. Deze moet leeg gelaten worden bij het aanmaken.

completeddate:  Datum en tijdstip dat deze is bijgewerkt. Deze kan bij het aanmaken op 2000-01-01 01:01:01 staan.

completed:  Voltooid Ja/Nee. Keuze uit true en false

pdf: URL Locatie van pdf

color: Kleur van het inspectiepunt, keuze uit blue, red, yellow, green, pink, orange, purple, ltblue, grey, dkgrey, brown, dkgreen

formid: Het template nummer van het aan te maken document

De waarden van de voorgevulde velden worden tussen <xmlcontent> <root> </root> </xmlcontent> geplaatst.

URL:

https://tf1.tablet-forms.nl/NFMaps/Locations/CreateXML

XML:

<Locations-CreateXML api_token="94ea5d2511277e9e13fcbcf91746d4" create_output="true" >

<Location mapid="121" title="Locatie naam voorbeeld" latitude="59,127567" longitude="5,456567" completedname="" completeddate="2021-07-21 12:00:00" completed="false" pdf="" color="red" formid="4" >

<xmlcontent>

<root>

<field name="tf_locatie_titel" value="Locatie naam voorbeeld " />

<field name="tf_test" value="TEST voorbeeld" />

</root>

</xmlcontent>

</Location>

</Locations-CreateXML>

Response:

<a success="Succes" documentnr="502" />