Als u inlogt in TF Maps krijgt u als eerste het dashboard te zien. Hierboven ziet u het dashboard voor de beheerder.  De gewone gebruiker komt meteen in zijn of haar kaarten scherm. De beheerder kan vanuit het dashboard in een oogopslag zien wat het bedrijf heeft uitstaan bij Tablet Forms.  Bij het tabblad Organisatie kan de beheerder verder kijken in zijn of haar gegevens betreffende de bij TFMAPS bekende gegevens.