Inlog scherm

Inloggen in de android maps app van TabletForms doet u met het door u gekozen wachtwoord en uw inlognaam (email adres). U ontvangt naar aanleiding van een aanmelding een email met uw inlog gegevens. Uw email adres is uw inlognaam en uw wachtwoord kunt u zelf kiezen.

Kaarten scherm

Na het inloggen opent de app automatisch de eerste aan u toegewezen kaart.

Actie knoppen    Ververst de kaart waarin u aan het werken bent, hiermee wordt de actuele status/kleur van alle inspectiepunten getoond

Door dit icoon aan te klikken bent u in staat een nieuwe locatie toe te voegen aan de kaart waarin u aan het werk bent. Deze opent direct een nieuw formulier en plaatst een nieuwe locatie in de kaart aan de hand van u door GPS vastgestelde locatie.

Met gebruik van dit icoon binnen de app kunt u een andere kaart kiezen die aan u is toegewezen.

Zoek functie

Door gebruik te maken van de zoek locatie functie kun u alle bekende inspectiepunten vinden op naam en/of nummer.

Na het aanklikken van het gewenste formulier zoomt de app automatisch in op de locatie van dit formulier en laat u direct een overzicht van de gegevens zien.

Formulier openen

In het overzicht kunt u kiezen voor het maken of wijzigen van een nieuw of bestaand formulier. Het formulier wordt vervolgens geopend en kan ingevuld worden.

Nadat er Verzenden of Sluit in het formulieren menu wordt gekozen, wordt de locatie bijgewerkt met de nieuwe kleur.

PDF openen

In het overzicht kunt u kiezen voor het maken of wijzigen van een nieuw of bestaand formulier en bestaat de mogelijkheid het gekoppelde PDF-bestand in te zien. Het PDF-bestand wordt in de app zelf geopend en u heeft geen andere app nodig om deze te kunnen lezen en inzien.

Met het vorig scherm icoon kunt u vanuit het PDF-bestand terug naar de kaart waarin u aan het werken bent.

Legenda status en aantallen

In de legenda van de app vind u middels kleurcoderingen makkelijk de door u gezochte locaties terug en wordt ook hun aantal duidelijk aangegeven. U kunt hier op kleur selecteren welke GPS punten u op dat moment in de kaart wil terugzien. De legenda is in en uit te klappen via de  + of - in uw scherm in de linkerbovenhoek van uw kaart.

Kaart weergave

Rechts onder in de app kunt u de kaart weergave kiezen. Er zijn twee opties kaart en satelliet weergave.