• Open het menu Gebruikers

• Kies + Nieuwe  gebruiker

• Vul het e-mailadres en de volledige naam in en kies Is Actief en klik op Opslaan (aanmelding email wordt direct naar het e-mailadres verzonden)

Beheerder:
Indien Beheerder is aangevinkt worden alle menu's zichtbaar voor de gebruiker en heeft deze de beheerders rol. Als deze niet is aangevinkt is enkel het kaarten menu beschikbaar en heeft men een gewone gebruikers rol.

Is actief:
Indien Is actief is aangevinkt heeft de gebruiker toegang tot de portal en de apps van TabletForms Maps.

Alleen inzage:
Indien Alleen inzage is aangevinkt heeft de gebruiker toegang tot de kaarten, maar kan alleen de pdf bestanden van de locaties inzien. De gebruiker kan niet formulieren openen.