• Kies in het kaarten scherm de knop + Nieuwe kaart

• Vul de naam van de kaart in, selecteer het juiste formulier en kies de knop Opslaan

Bij Formulier heeft u de keuze om een formulier aan de kaart toe te wijzen. Deze wordt gebruikt bij het aanmaken van een nieuwe locatie vanuit de kaart.

Export mode staat standaard aan en wordt gebruikt voor het automatisch genereren van de kaart export csv door het TFMaps systeem. Als deze uit staat wordt de kaart export door de opgegeven workflow aangemaakt