De kaarten vormen de basis van het Tablet Forms Maps portaal. In het kaarten scherm wordt een overzicht van alle kaarten getoond met het gekoppelde formulier, de gekoppelde gebruikers en de opties erachter.

Elke kaart heeft een vast aantal kenmerken:

Organisatie Naam: De Organisatie waar de kaart onder valt.

Naam: Naam van de kaart

Formulier: Het gekoppelde formulier sjabloon welke wordt gebruikt bij het aanmaken van nieuwe locaties op de kaarty

Gebruikers: De gebruikers die aan de kaart zijn gekoppeld

Bewerken:

Openen: De kaart openen.

Wijzigen:  Opent het details scherm van de kaart waar men gebruikers, statussen, enz. kan instellen

Verwijderen: De kaart verwijderen (alleen toegestaan als er geen gebruikers/formulier meer aan gekoppeld zijn)

ExporterenGenereert een CSV bestand van alle gegevens van alle formulieren van de locaties die in de kaart voorkomen

Importeren: Middels de csv import worden direct locaties in de kaart toegevoegd voorzien van formulieren met variabele gegevens